1999 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan Dr. Uçar aynı yıl
Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladı.
2003 yılında YÖK bursiyeri olarak Amerika Birleşik Devletleri Ohio State Üniversitesi’nde (OSU) lisans sonrası eğitime başladı. 2005 yı
1999 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan Dr. Uçar aynı yıl
Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladı.
2003 yılında YÖK bursiyeri olarak Amerika Birleşik Devletleri Ohio State Üniversitesi’nde (OSU) lisans sonrası eğitime başladı. 2005 yılında Dental Materyallerde yüksek lisans ve 2007 yılında Oral
Biyoloji’de doktora derecelerini alarak tamamladı.
2007 yılında Çukurova Üniversitesi’nde Protetik Diş Tedavisi doktorasını da tamamlayan Dr. Uçar,
2008 yılında Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalına yardımcı doçent olarak atandı, 2012 yılında Protetik Diş Tedavisi Doçenti, 2019 yılında Profesör unvanlarını aldı.
Dr. Uçar, Eğitimden Sorumlu Dekan Yardımcısı ve Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı
olarak görev yapmıştır. Aynı üniversitede Biyoteknoloji Anabilim Dalı öğretim üyeliği ve İleri
Malzemeler ve Nanoteknoloji Anabilim Dalı Kurucu Başkanı olarak görev yapmıştır.
Protetik diş tedavisi, implantoloji ve dental malzemeler ile ilgili ulusal ve uluslararası derneklerde
yönetim kuruluğu üyeliği ve başkanlık yaptı.
Ulusal ve uluslararası yayınlarına atıf sayısı yüksek olan Dr. Uçar dental implantoloji alanında klinik çalışmalara katılmıştır. TÜBİTAK, Çukurova Üniversitesi BAP Birimi, ITI, DENTSPLY ve TFI tarafından desteklenen tamamlanmış projeleri vardır.
Araştırma alanları eklemeli imalat yöntemleri, dental implantoloji, seramik materyallerin renk ve mekanik özellikleri ve sert doku mühendisliği şeklindedir.
BioFuture isimli bir start-up firmasının sahibidir. Dr. Uçar Eylül 2021’den beri Antalya’da prostodontist olarak klinik uygulamalar yapmakta ve dijital diş hekimliği ve implantoloji başlıklarında ulusal ve uluslararası eğitimler vermektedir. Ayrıca ITI Fellow ve Dentsply Sirona, GC ve Formlabs firmalarının kanaat lideridir.
Periodontoloji uzmanı Cem A. GÜRGAN 1966 yılında Ankara'da doğdu. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İsveç'te Göteborg Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji ve Oral Radyoloji bölümlerinde eğitim gördü ve “Periodontoloji Uzmanlığı” ve "Yüksek Lisans." derecesi aldı. Doktorasın
Periodontoloji uzmanı Cem A. GÜRGAN 1966 yılında Ankara'da doğdu. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İsveç'te Göteborg Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji ve Oral Radyoloji bölümlerinde eğitim gördü ve “Periodontoloji Uzmanlığı” ve "Yüksek Lisans." derecesi aldı. Doktorasını 1996 yılında Ankara Üniversitesi'nde tamamladı. 2017 yılına kadar Ankara ve Erciyes Üniversitelerinde Periodontoloji A.D.larında araştırmacı, öğretim görevlisi ve klinisyen olarak görev yapmıştır. 2017 yılından itibaren Kayseri, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve üniversite diş hastanesi periodontoloji kliniğinde klinisyen olarak görev yapmaktadır.
Cem A. GÜRGAN, Türk Periodontoloji Derneği ve Avrupa Periodontoloji Federasyonu üyesidir.
Mesleki ilgi alanları arasında, dental implantlar, peri-implant problemleri ve rejeneratif cerrahi tedaviler yer almaktadır.
Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldu. 2007 yılında Ege Üniversitesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi doktora programını tamamlayarak “Dr. Med. Dent” ünvanını aldı. Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalı
Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldu. 2007 yılında Ege Üniversitesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi doktora programını tamamlayarak “Dr. Med. Dent” ünvanını aldı. Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalıştı. 2012 yılında “Doçent”, 2018 yılında “Profesör” ünvanını aldı. Çalıştığı kurumlarda Dekan Yardımcılığı, Başhekim Yardımcılığı, Anabilim Dalı Başkanlığı, Erasmus ve Farabi Koordinatörlüğü gibi birçok idari görevde bulundu.
Estetik diş hekimliği, kompozit restorasyonlar, çürük riski, adezyon, klinik çalışmalar ve dijital diş hekimliği ilgi alanları arasında yer alır. Bu alanlarda çok sayıda ulusal ve uluslararası dergilerde araştırma makalesi, yurt içi ve yurt dışındaki kongre ve sempozyumlarda sunumları bulunmaktadır. Bunun dışında, International Association for Dental Research (IADR) ve Restoratif Diş Hekimliği Derneği üyesidir. İyi derece İngilizce bilmektedir.
Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu ve aynı üniversitede 2003 yılında Endodonti Anabilim Dalında doktora eğitimine başladı. Doktorasını 2007 yılında tamamladı ve 2008 yılında Yardımcı Doçent olarak atandı. Bu süreçte; lisans/doktora eğitimleri, kongreler ve klinik uygulamalara katıldı. Doçent ünva
Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu ve aynı üniversitede 2003 yılında Endodonti Anabilim Dalında doktora eğitimine başladı. Doktorasını 2007 yılında tamamladı ve 2008 yılında Yardımcı Doçent olarak atandı. Bu süreçte; lisans/doktora eğitimleri, kongreler ve klinik uygulamalara katıldı. Doçent ünvanını 2012 yılında, Profesör ünvanını 2018 yılında aldı. 2013 yılından itibaren Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak, ayrıca 2018 yılından itibaren de fakültenin Dekanı olarak görev yapmaktadır. Dr. Kuştarcı’nın çok sayıda bilimsel makalesi bulunmaktadır ve birçok ulusal ve uluslararası dergilerde hakemlikleri bulunmaktadır. European Society of Endodontology, ve Türk Endodonti Derneğinin aktif bir üyesidir. Klinik araştırmalar, geniş periapikal lezyonların tedavisi, lazer ve rejeneratif endodonti ve ilgi alanlarıdır.
Prof. Dr. Gülperi KOÇER Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1996 yılında mezun oldu. Bir yıl Ankara’da özel bir poliklinikte çalıştıktan sonra 1998 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne araştırma görevlisi olarak atandı. 2000 yılında YÖK’ün 35. Maddesine istinaden Ankara Üniversitesi Sağlık Biliml
Prof. Dr. Gülperi KOÇER Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1996 yılında mezun oldu. Bir yıl Ankara’da özel bir poliklinikte çalıştıktan sonra 1998 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne araştırma görevlisi olarak atandı. 2000 yılında YÖK’ün 35. Maddesine istinaden Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’nda doktora yapmak üzere görevlendirildi. 2008 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’na Yard. Doç. Dr. olarak atandı 2014’te ÜAK kriterlerini yerine getirerek doçent olmaya hak kazandı ve 2020 yılında yine aynı üniversitede profesör ünvanını aldı. 2015-2020 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütmüştür. Fakülte bünyesinde lisans, doktora, uzmanlık dersleri vermiş, çeşitli komisyonlarda görev almıştır. 2020 yılı aralık ayında Antalya Bilim Üniversitesi’ne profesör olarak atanmıştır.
Prof. Dr. Gülperi Koçer doktora eğitimi sırasında DPT bursu ile Amerika Birleşik Devletleri Ohio State Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Departmanı’nda Misafir araştırma görevlisi olarak 3 ay süreyle eğitim görmüş olup alanında ulusal ve uluslararası araştırma makaleleri, sözlü ve poster bildirileri ile kitap bölümleri bulunmaktadır ve alanında çeşitli mesleki kuruluşlara üyelikleri bulunmaktadır. Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde bulunduğu yıllarda hastane bünyesinde kurulmuş olan Prof. Dr. Timuçin Baykul Engelsiz Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi’nde ekibiyle beraber sayısız ortognatik cerrahi operasyonu gerçekleştirmiştir. Oral cerrahi, ortognatik cerrahi, implant cerrahisi, TME bozuklukları, ağız hastalıkları, travma Dr. Koçer’in ilgi alanları arasında bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında alanında çok sayıda makalesi yayınlanmış, ulusal ve uluslararası kongrelerde bildiriler sunmuş, ödüller almıştır.
Halen Antalya Bilim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Ağız ve Diş Sağlığı Programı’nda kısmi zamanlı ders vermekte olup Özel Yıldırım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir. Kendi muayenehanesinin kuruluşu için girişimlerde bulunmaktadır.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. Aynı üniversitenin Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladı.
1996 yılında doktora eğitimi sırasında Amerika’ya gitti, “Kentucky Üniversitesi Orofasiyal Ağrı Merkezi” direktörü Jeffrey Okeson ve ekibiyle “Temporomandibular Rahatsızlıklar-TMR” (Çene Ekl
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. Aynı üniversitenin Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladı.
1996 yılında doktora eğitimi sırasında Amerika’ya gitti, “Kentucky Üniversitesi Orofasiyal Ağrı Merkezi” direktörü Jeffrey Okeson ve ekibiyle “Temporomandibular Rahatsızlıklar-TMR” (Çene Eklemi ve Çiğneme Kasları Rahatsızlıkları) alanında çalıştı. Ülkesine dönerek doktorasını tamamladı.
Dr. Kursoğlu, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde ‘Yardımcı Doçent’ olarak çalışmaya başladı. Aynı üniversitede ‘Doçent’ ve ‘Profesörlük’ derecelerini aldı.
Prof. Dr. Kursoğlu başta Temporomandibular Rahatsızlıklar olmak üzere, oklüzyon, lamina ve implant üstü protezleri de içeren sabit ve hareketli protetik uygulamalar ve uyku diş hekimliği (bruksizm, horlama ve uyku apnesi) üzerine 25 yılı aşkın süredir klinik ve bilimsel çalışmalarını sürdürmektedir. Alanıyla ilgili konferanslar vermekte,kurslar düzenlemektedir.
Prof. Dr. Pınar Kursoğlu halen Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
Prof. Dr. Nuray Çapa, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim dalında, 2002 yılında Yüksek lisansını (Master) tamamlayarak MSc ünvanını aldı. 2005 yılında ise doktorasını (PhD) Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pr
Prof. Dr. Nuray Çapa, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim dalında, 2002 yılında Yüksek lisansını (Master) tamamlayarak MSc ünvanını aldı. 2005 yılında ise doktorasını (PhD) Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim dalında tamamlayarak “Dr” unvanını almıştır. Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim dalında 2007 yılında Yrd. Doç. Dr. ve 2012 yılında Doçent olmuştur. Aynı üniversitede 2018 yılında Profesör olmuştur. Çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel makalesi bulunmaktadır. Ulusal kitapları ve kitap bölümleri vardır. Estetik dişhekimliği, porselen lamina veneerler, implant destekli protezler, adeziv simantasyon, diş preparasyonu, ölçü, porselen lamina veneer simantasyonu ve renk seçimi gibi konularda çok sayıda ulusal ve uluslararası konferanslar, seminerler ve kurslar vermektedir. Halen Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1996 yılında mezun olmuştur.
2003 yılında Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme Yönetimi Yüksek Lisans programında “Sağlık Yönetimi” odaklı işletme yüksek lisans programını ve 2020’de Siena Üniversitesi’nde “İleri seviyede Estetik Diş Hekimliği ve Dijital Diş Hekimliği” üzerine maste
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1996 yılında mezun olmuştur.
2003 yılında Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme Yönetimi Yüksek Lisans programında “Sağlık Yönetimi” odaklı işletme yüksek lisans programını ve 2020’de Siena Üniversitesi’nde “İleri seviyede Estetik Diş Hekimliği ve Dijital Diş Hekimliği” üzerine master programını tamamlamıştır.
Klinik yönetimi üzerine geliştirdiği “13 Altın Metot” konsepti üzerinden eğitimler vermekte, ulusal ve uluslararası toplantılarda, kongrelerde konuşmacı olarak yer almaktadır.
Halen Siena Üniversitesi (İtalya) Diş Hekimliği Fakültesinde lisans ve lisans üstü seviyede dersler vermektedir. İstanbul Acıbadem Üniversitesi SMYO’da (Sağlık Meslek Yüksek Okulu) “Sağlık Yönetimi” dersi vermektedi.
2009 yılından bu yana klinik yöneticisi olarak da çalıştığı Acıbadem Maslak Hastanesi’ndeki klinik pratiğinde estetik diş hekimliği, dijital diş hekimliği ve implant destekli protezler üzerine yoğunlaştırmaktadır.
Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği (EDAD) 2020-2023 dönemi eski başkanıdır.
EADD ( European Academy of Digital Dentistry) bilimsel komite sekreteri, EAO ( European Association of Osseointegration) ve ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry) aktif üyesidir.
2012 Yılında Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu.
2014 Yılında DUS sınavını kazanarak Dicle Üniversitesi Endodonti Bölümüne yerlesti.
2017 yılında aynı bölümde eğitimini tamamlayarak Endodonti (Kök Kanal Tedavisi) Uzmanı ünvanını aldı.
Mesleki hayatına uzmanlık sonrası 3 yıl süreyle akademik olarak devam eden Alaz Ş
2012 Yılında Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu.
2014 Yılında DUS sınavını kazanarak Dicle Üniversitesi Endodonti Bölümüne yerlesti.
2017 yılında aynı bölümde eğitimini tamamlayarak Endodonti (Kök Kanal Tedavisi) Uzmanı ünvanını aldı.
Mesleki hayatına uzmanlık sonrası 3 yıl süreyle akademik olarak devam eden Alaz Şimşek hali hazırda TML Smile Antalya Şubesinde çalışmaktadır. TML Eğitim
(Dusmeslek, TML Dental Akademi) TML Smile ve Lunadent Kliniklerinin kurucusudur. 2018 yılından beri 100’ün üzerinde Hands-on kurs ve seminerler düzenlemiştir. Aynı zamanda DUS eğitmenliği yapmaktadır.
1983 yılında Adana’da doğdu. İlköğrenimi ve Lise eğitimini Adana’da tamamladı. 2007 yılında Gazi Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden mezun olan Dr.Volkan Çiftçi, 2009 yılında Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Pedodonti Anabilim dalı’nda doktora eğitimine başladı. 2015 yılında ‘Alt Çene Lingual Ark Yer Tutucu Apareyinin
1983 yılında Adana’da doğdu. İlköğrenimi ve Lise eğitimini Adana’da tamamladı. 2007 yılında Gazi Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden mezun olan Dr.Volkan Çiftçi, 2009 yılında Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Pedodonti Anabilim dalı’nda doktora eğitimine başladı. 2015 yılında ‘Alt Çene Lingual Ark Yer Tutucu Apareyinin Dişsel ve İskeletsel Etkilerinin Değerlendirilmesi’ başlıklı doktora tez savunmasıyla doktora eğitimimi tamamladı. Yine aynı üniversitede 2017 yılında Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna atandı ve 2022 yılında Doçent ünvanı aldı. SCI ve SCI-E kapsamındaki uluslarası ve
ulusal hakemli bilimsel dergilerde birçok makasi ve Uluslararası/ulusal kongre sempozyumda bildirileri olan Dr.Volkan Çiftçi aynı zamanda alanında birçok
ders kitabı ve bilimsel kitabın bölüm yazarı ve editörüdür. Dr. Volkan Çiftçi Türk Pedodonti Derneği aktif üyesidir ve halen Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde akademik, idari ve eğitsel faaliyetlerine devam etmektedir.
1978 yılında Sivas’ta doğan Buket Han, 1996 yılında Sivas Selçuk Anadolu Lisesi’nden mezun olmuş ve aynı yıl Ege üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenimine başlamıştır. 2002-2009 yılları arasında aynı üniversitenin Periodontoloji bölümünde doktora eğitimini tamamlamıştır. Ardından, 2017 yılında doçentlik ünvanını almıştır. 2011-2
1978 yılında Sivas’ta doğan Buket Han, 1996 yılında Sivas Selçuk Anadolu Lisesi’nden mezun olmuş ve aynı yıl Ege üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenimine başlamıştır. 2002-2009 yılları arasında aynı üniversitenin Periodontoloji bölümünde doktora eğitimini tamamlamıştır. Ardından, 2017 yılında doçentlik ünvanını almıştır. 2011-2021 yılları arasında kendi muayenehanesinde çalışmıştır. 2022 tarihinden itibaren Ultimadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde meslek hayatına devam etmektedir. Ayrıca Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği Ege Bölge Temsilciliği ve İzmir temsilciliği ile ITI Fellow ve ITI İzmir Çalışma Kulübü Direktörlüğü görevlerini sürdürmektedir. Klinisyenliğin yanı sıra, çeşitli konularda bilimsel eğitimler vermeye devam etmektedir.
2014 yılında Çukurova Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu.
2015 yılında Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yaptı.
2016 yılında yapılan Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi bölümünü kazanmış olup 2021 yılında uzmanlık
2014 yılında Çukurova Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu.
2015 yılında Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yaptı.
2016 yılında yapılan Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi bölümünü kazanmış olup 2021 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı.
Belli bir süre kadar Bursa'da özel bir poliklinikte Ağız Diş ve Çene Cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.
2022 yılında İnönü Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı bölümünde Doktor Öğretim Üyesi görevine başladı ve hala devam etmektedir.
Ulusal ve uluslararası kongreler ve seminerlere katılmıştır. Bu kongrelerin bir kısmında sunumlar yapmıştır. Başlıca ilgili olduğu alanlar; dental implant cerrahisi, alveol yarık onarımı, ortognatik cerrahi konuları olmuştur.
1993 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğrenimini Kabataş Erkek Lisesinde tamamladı. 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2018’de DUS’u kazanıp İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimine başladı. “Güncel Periodontal Hastalık Sınıf
1993 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğrenimini Kabataş Erkek Lisesinde tamamladı. 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2018’de DUS’u kazanıp İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimine başladı. “Güncel Periodontal Hastalık Sınıflamasına İlişkin Farkındalık Ve Bilgi Düzeyinin Değerlendirilmesi” isimli tez çalışmasıyla uzmanlık eğitimini tamamladı. Eğitimi boyunca birçok kongre ve seminere katılmıştır. Halihazırda DusMeslek platformunda eğitmenlik yapmaktadır. Mesleki ilgi alanları; periodontal plastik cerrahiler, rejenerasyon ve ogmentasyon, implant cerrahisi ve sinüs operasyonlarıdır.
2018 yılında Dicle Üniversitesinden mezun oldum. Aynı yıl uzmanlık sınavını kazanarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde uzmanlık eğitimine başladım. 2022 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Mustafa Kemal Üniversitesinden ayrıldım ve Adana Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesine Periodontoloji uzmanı olarak atandım. Aktif olarak devlet
2018 yılında Dicle Üniversitesinden mezun oldum. Aynı yıl uzmanlık sınavını kazanarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde uzmanlık eğitimine başladım. 2022 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Mustafa Kemal Üniversitesinden ayrıldım ve Adana Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesine Periodontoloji uzmanı olarak atandım. Aktif olarak devlet hastanesinde periodontal cerrahiler ile implant cerrahisi yapıyorum. Mesleki ilgi alanları; Periodontal yumuşak doku cerrahileri , implant cerrahisi, sert doku augmentasyonu, sinüs cerrahisi
Cdt. Özcan Yıldırım, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu Diş Protez programından diş teknisyeni olarak mezun olmuştur. Avusturya’nın Viyana şehrinde 1993-2000 yıllarında Labor Greitbauer’da, 2000-2004 yıllarında yine aynı şehirde Labor Plocek’ de diş teknisyeni olarak çalışmıştır. 2004 yılında Türkiye
Cdt. Özcan Yıldırım, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu Diş Protez programından diş teknisyeni olarak mezun olmuştur. Avusturya’nın Viyana şehrinde 1993-2000 yıllarında Labor Greitbauer’da, 2000-2004 yıllarında yine aynı şehirde Labor Plocek’ de diş teknisyeni olarak çalışmıştır. 2004 yılında Türkiye’de Artifex Dental Labor adında kendi diş protez laboratuvarını kurmuştur. 2004-2007 yıllarında Wieland firmasının, 2008-2023 yılları arasında GC firmasının Türkiye danışman teknisyenliğini yapmıştır. Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda okluzyon, porselen lamina venerler ve zirkonya kuronlar, alçı modellerde fonksiyonel analizler gibi konularında pek çok kurs ve seminerler vermiştir. Halen kendi laboratuvarında çalışmalarına devam etmekte, kurslar, seminerler ve konferanslar vermektedir.
Telif Hakkı © 2024 TML Eğitim 1. Diş Hekimliği Kongresi - Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitesi trafiğini analiz etmek ve web sitesi deneyiminizi optimize etmek amacıyla çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımımızı kabul ettiğinizde, verileriniz tüm diğer kullanıcı verileriyle birlikte derlenir.